top of page

07 - 13 Şubat 2022 Haftalık Burç Astroloji: 13 Şubat Haftanın En Yoğun Günü!


Hafta boyu Oğlak burcundaki Venüs ve Mars kavuşumu Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanları olumsuz yönde etkileyebilir. Venüs ve Mars hangi evinizdeyse o konularda kavgacı ve talepkar kişilerle tanışabilirsiniz. Örneğin Yükselen burcunuz Aslan olup Natal Güneşiniz Koç Marsınız Oğlak ise Mars ve Venüs Transitleri 6.evinizde kavuşacağından sağlık, hizmet, çalışanlar ve iş arkadaşlarınızla ilgili konularda kavga, tartışma ve talepkarlık görebilirsiniz. (Şubat 2022 burç) (2022 Şubat astroloji) Hafta boyu düşük katsayılı Mars - Venüs kavuşumundan İsrail Başkanı Neftali Benet, ABD Başkanı Biden, ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Suriye Başkanı Esad, İyi Parti Başkanı Meral Akşener, Muharrem İnce, Ali Babacan gibi isimler astrolojik evlerine göre olumsuz etkiler alabilirler. Hafta boyu düşük katsayılı Mars - Venüs kavuşumu yüzünden sosyal ve siyasi konularda tartışmalar, kavgalar, ülkeler arasında mal-mülk, toprak paylaşım kavgaları, para konularından kavgalar olabilir. (haftalık burç) (2022 Şubat burç)


Your Astrological Chart is On Fiverr: (Astrolojik Danışmanlık için Fiverr) https://www.fiverr.com/share/WNkoGE Hafta boyu düşük katsayılı Mars - Venüs kavuşumundan Türkiye, Suriye, İran, Irak, Azerbaycan, Ukrayna gibi ülkeler olumsuz etkiler alıp sosyal ve siyasal kavgalar yada çatışmalar yaşayabilirler. (haftalık astroloji) (2022 haftalık burç) (Şubat 2022 Astroloji) 07 Şubatta Tr Ay +3 katsayısında olsa da Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar olumsuz etkiler alabilirler. Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Akrep, Yay, Kova**, Balık olanlar ise Tr Aydan 07 Şubatta son derece olumlu etkiler alabilirler. Özellikle 07 Şubatta Natal Güneşi Kova Marsı Aslan olan Ukrayna Başkanı Zelenski Tr Aydan son derece olumlu etkiler alıp hem verimini hem de güvenliğini arttırabilir. 07 Şubatta Zelenski'nin Natal Marsı Aslan olan Kamala Harris'den son derece olumlu etkiler alması olasıdır. 07 Şubatta Terazi burcu Suriye ile Yengeç burcu Irak'ta bir takım terör saldırıları olabilir. 07 Şubatta Natal Marsı Aslan olan İsrail'in Koç burcu İran'a, Yengeç burcu Irak'a veya Terazi burcu Suriye'ye saldırması olasıdır. Hafta boyu Uranüs ve Plüton yüksek katsayıda ancak Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları olumsuz etkilemesi olasıdır. Hafta boyu Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları bir takım değişimlerden, bitişlerden hatta ölümlerden huzursuz olabilirler. Bu durum Uranüs ve Plüton Transitlerinin bulunduğu eve göre değişebilir. Hafta boyu Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail içinde bir takım Uranüsyen protestolar ve Plütonik bitişler ve ölümler olabilir. Hafta boyu ama özellikle 09 Şubatta İsrail Natal Marsı Koç olan Filistin'den, NATO'dan ve/veya Natal Marsı Terazi olan Türkiye'den, Suriye'den olumsuz etkiler alabilir.

09 Şubatta Türkiye ve/veya Azerbaycan Merküryen Bir Anlaşmaya İmza Atabilir!

09 Şubatta Tr Merkürden (+4) Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar son derece olumlu etkiler alabilirler. 09 Şubatta her ne kadar Boğa burcu İsrail Tr Plütondan olumsuz etkiler alsa da İsrail Başkanı Neftali Benet Filistin ile ve/veya Türkiye ile olumlu Merküryen bir anlaşma yapabilir. Kişisel olarak 09 Şubat Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar için Merküryen anlaşma, sözleşme yapmak için uygun bir zamandır. 09 Şubatta Azerbaycan ile Türkiye arasında da Merküryen olumlu bir anlaşma olabilir.

Hafta boyu Jüpiter Süper !

Hafta boyu ama bilhassa 07, 10, 12, 13 Şubatta Jüpiter Transiti +5 katsayısında olup Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanları son derece olumlu etkileyebilir. Jüpiter olumlu anlamda genişleme, başarı ve zenginlik verir. Örneğin Yükselen Aslan olup Natal Marsı İkizler olan birinin Tr Jüpiter 8.evinde olacağından bu kişiye ya miras yoluyla ya da başkalarının ortak gelirlerinden (kredi, kira, vs) gelir elde etmeleri olasıdır. Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Başkanı Putin'in 07, 10, 12, 13 Şubatta Tr Jüpiterden son derece olumlu etkiler almaları olasıdır. Jüpiter İkizler - Yay eksenini ve Boğa - Akrep eksenini son derece olumlu etkileyeceğinden hafta boyu her türlü iletişimde, uzay çalışmalarında, yer altı kaynaklarında (petrol, doğalgaz, vs) ve yer üstü kaynaklarında genişleme ve başarılı çalışmalar olabilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Başkanı Putin birlikte yer altı kaynakları (doğalgaz, vs) ve/veya her türlü iletişim, uçak, füze, roket gibi konularda başarılı çalışmalar yapabilirler. Aynı şey Azerbaycan Başkanı Aliyev ile de olabilir. 07 Şubat Haftası Deprem Katsayıları: Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar Deprem 13 12 14 10 15 10 10 10, 12 ve bilhassa 13 Şubatta zayıf fay hatlarında şiddetli Depremler olabilir. ********************************************************** 07 Şubat Haftası Hava Katsayıları: Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar Hava 20 17 21 20 20 16 14 13 Şubatta Olumsuz Hava Koşulları ve Kazaları olabilir. ********************************************************** 07 Şubat Haftası Ons Altın Katsayıları: Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar Altın 0 -4 -2 -3 -2 -5 -8 08 Şubatta ve bilhassa 13 Şubatta Ons Altın diğer günlere göre düşebilir. 13 Şubat Pazar olduğundan Ons Altındaki düşüş 14 Şubata da yansıyabilir. ********************************************************** 07 Şubat Haftası Ons Gümüş Katsayıları: Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar Gümüş 18 22 20 18 24 21 20

********************************************************** 07 Şubat Haftası TL/Dolar Katsayıları: Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar Dolar 11 11 9 11 12 10 10 Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar TL 3 3 5 3 8 6 5 Fark 8 8 4 8 4 4 5 Dolar 07, 08 ve 10 Şubatta diğer günlere göre yükselebilir. ********************************************************** 07 Şubat Haftası Bitcoin Katsayıları: Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar Bitcoin 12 17 11 12 13 11 15 08 Şubatta Bitcoin Bir Yükseliş yapabilir. ********************************************************** Deprem Katsayıları için Yer altını sembolize eden Akrep burcunun aldığı katsayıların toplamı (+/-) hesaplanmıştır. Dolar ve Türk Lirasının katsayılarında Kuruluş tarihlerine göre Natal Venüslerin katsayıları hesaplamaya alınmıştır. Doların Natal Venüsü Yengeç (Tr Ay) Türk Lirasının Natal Venüsü Akrep (Tr Plüto) burcundadır. Bitcoin için 03 Ocak 2009 tarihi kullanılmaktadır. Bitcoinin Natal Güneş ve Marsı Satürn yönetiminde Oğlak ve Natal Venüsü Balık burcunda Neptün yönetimindedir. Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25

Natal Gezegenlerin Katsayıları Aşağıdaki tablodan Natal Gezegenleriniz (Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, vs) hangi burçtaysa katsayılarını toplayıp/çıkartarak bulabilirsiniz. Natal Güneşinizin katsayısı düşükse keyfiniz kaçabilir. Natal Marsınızın katsayısı düşükse olumsuz transitlere karşı savunmasız kalabilir, olumlu transitlerden faydalanamayabilir, çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz.

07 Şubat Haftası boyunca Aslan burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken Başak, Balık burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.


Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır.


Yükselen Koç -----------------------------------------------------------------

(Hafta boyu 10.ev Mars, Venüs Dikkat, 2.ev Uranüs, 10.ev Plüto, 12.ev Jüpiter süper)

Yükselen Boğa -----------------------------------------------------------------

(Hafta boyu 9.ev Mars, Venüs Dikkat, 1.ev Uranüs, 9.ev Plüto, 11.ev Jüpiter süper)

Yükselen İkizler -----------------------------------------------------------------

(Hafta boyu 8.ev Mars, Venüs Dikkat, 12.ev Uranüs, 8.ev Plüto, 10.ev Jüpiter süper)

Yükselen Yengeç -----------------------------------------------------------------

(Hafta boyu 7.ev Mars, Venüs Dikkat, 11.ev Uranüs, 7.ev Plüto, 9.ev Jüpiter süper)

Yükselen Aslan -----------------------------------------------------------------

(Hafta boyu 6.ev Mars, Venüs Dikkat, 10.ev Uranüs, 6.ev Plüto, 8.ev Jüpiter süper)

Yükselen Başak -----------------------------------------------------------------

(Hafta boyu 5.ev Mars, Venüs Dikkat, 9.ev Uranüs, 5.ev Plüto, 7.ev Jüpiter süper)

Yükselen Terazi -----------------------------------------------------------------

(Hafta boyu 4.ev Mars, Venüs Dikkat, 8.ev Uranüs, 4.ev Plüto, 6.ev Jüpiter süper)

Yükselen Akrep -----------------------------------------------------------------

(Hafta boyu 3.ev Mars, Venüs Dikkat, 7.ev Uranüs, 3.ev Plüto, 5.ev Jüpiter süper)

Yükselen Yay -----------------------------------------------------------------

(Hafta boyu 2.ev Mars, Venüs Dikkat, 6.ev Uranüs, 2.ev Plüto, 4.ev Jüpiter süper)

Yükselen Oğlak -----------------------------------------------------------------

(Hafta boyu 1.ev Mars, Venüs Dikkat, 5.ev Uranüs, 1.ev Plüto, 3.ev Jüpiter süper)

Yükselen Kova -----------------------------------------------------------------

(Hafta boyu 12.ev Mars, Venüs Dikkat, 4.ev Uranüs, 12.ev Plüto, 2.ev Jüpiter süper)

Yükselen Balık -----------------------------------------------------------------

(Hafta boyu 11.ev Mars, Venüs Dikkat, 3.ev Uranüs, 11.ev Plüto, 1.ev Jüpiter süper)


381 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page